Jäsenetutarjoukset Sokos Hotelsilta

S-ryhmän Sokos Hotellit ja Radisson Blu hotellit tarjoavat SATL:n jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Lisäksi käytössänne Suomessa on kahdeksan laadukasta Radisson Blu Hotellia, jotka sijaitsevat kaupunkien keskustoissa.

Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi/fi/hotellit
 
Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyistä ja ennakkoon maksetuista varauksista. Linkki kausittain vaihtuviin tarjouksiin ja jäsenetuvarauksiin löytyy osoitteesta: https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/liiton-jasenedut.

Varauksen yhteydessä tarvittava koodi on LIITTO2017

Näin varaat:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjoittautuessasi.

Tarjous koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Varaus on maksettava varauksenteon yhteydessä. Hinnasta S-etukortilla bonusta, ei muita alennuksia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus