Jäsenetutarjoukset St1:llä

           

 

Suomen Autoteknillinen Liitto ry:n jäsenkortti Autoteknillisten Yhdistysten henkilöjäsenille on toteutettu yhteistyössä St1:n kanssa, joka on suomalainen energiayhtiö, jonka tärkeitä toiminta-alueita ovat jakeluasemat ja CO2- hyvät energiatuotteet ja -palvelut. Suomessa on yli 400 St1 -asemaa. Jäsenkortti toimii St1:n käteisalennuskorttina. Jäsenkortti on voimassa kaksi vuotta eli vuodet 2019-2020. Jäsenkortit toimitetaan jäsenille siten, että eräpäivään mennessä jäsen- tai lehtimaksun maksaneet varsinaiset- ja lehden tilaavat vapaajäsenet sekä vapaa-, kunnia ja opiskelijajäsenet saavat korttinsa. Siitä eteenpäin kortteja lähetetään jäsenmaksujen kertyessä lopuille sekä uusille jäsenille noin kuukauden välein.

Suomen Autoteknillisen liiton jäsenkortti = St1 Käteisalennuskortti

SATL:n jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1 Käteisalennuskorttina. Jäsenkortilla saat myös muitakin etuja ja löydät ne jäljempänä. Jäsenkortilla saat alennusta heti ja saman tien kaikilta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta, vain express-automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Asemia on kaikkiaan yli 400 läpi Suomen. Alennuksen saa aina ja heti. Sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti älypuhelimellasi osoitteesta m.st1.fi. Alennus on asemakohtainen ja vaihtelee ajankohdittain.

Lataa myös St1 Way -sovellus, jolla voit maksaa kätevästi tankkauksen mobiilisti ja ostaa helposti Perfect-autopesuja ja pesupaketteja. Kun tankkaat mobiilisti St1 Way -sovelluksella, saat aina alennusta 1 sentin litralta.

Alueelliset ja valtakunnalliset edut liittyen autoiluun ensimmäisenä saat helposti, kun rekisteröit jäsenkorttisi täällä 

Muita etuja / alennuksia

  • Lämmitysöljystä alennusta*, kun ilmoitat jäsenkorttisi kääntöpuolella olevan numerosarjan. Tilauksen voit tehdä helposti netissä www.st1.fi tai 0800 166 266.


Kortti toimii seuraavasti:

  1. Syötä jäsenkortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti "etukortti tunnistettu" ja kortti tulee automaatista ulos.
  2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
  3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

Shellin tavaramerkkien käyttö perustuu Shell Brands International AG:n myöntämään lisenssiin St1:lle.

 

 

 

 

 

 

 

 


Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2018  
  » Uutisarkisto 2017  
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus