Jäsenetutarjoukset St1:llä

           

 

Suomen Autoteknillinen Liitto ry:n jäsenkortti Autoteknillisten Yhdistysten henkilöjäsenille on toteutettu yhteistyössä St1:n kanssa, joka on suomalainen energiayhtiö, jonka tärkeitä toiminta-alueita ovat jakeluasemat ja CO2- hyvät energiatuotteet ja -palvelut. Suomessa on yli 400 St1 -asemaa. Jäsenkortti toimii St1:n käteisalennuskorttina. Jäsenkortti on voimassa kaksi vuotta eli vuodet 2017-2018. Jäsenkortit toimitetaan jäsenille siten, että eräpäivään mennessä jäsen- tai lehtimaksun maksaneet varsinaiset- ja lehden tilaavat vapaajäsenet sekä vapaa-, kunnia ja opiskelijajäsenet saavat korttinsa. Siitä eteenpäin kortteja lähetetään jäsenmaksujen kertyessä lopuille sekä uusille jäsenille noin kuukauden välein.

Suomen Autoteknillisen liiton jäsenkortti = St1 Käteisalennuskortti

SATL:n jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1 Käteisalennuskorttina. Jäsenkortilla saat myös muitakin etuja ja löydät ne jäljempänä. Jäsenkortilla saat alennusta heti ja saman tien kaikilta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta, vain express-automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Asemia on kaikkiaan yli 400 läpi Suomen. Alennuksen saa aina ja heti, kunhan tankkauksen maksaa käteisellä, pankkikortilla, debitillä tai Visa Electronilla. Sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti älypuhelimellasi osoitteesta m.st1.fi. Alennus on asemakohtainen ja vaihtelee ajankohdittain.

Alueelliset ja valtakunnalliset edut liittyen autoiluun ensimmäisenä saat helposti, kun rekisteröit jäsenkorttisi täällä.  Huoltamoilla olevat kampanjat löytyvät myös kätevästi täältä 

Muita etuja / alennuksia

  • Lämmitysöljystä alennusta*, kun ilmoitat jäsenkorttisi kääntöpuolella olevan numerosarjan. Tilauksen voit tehdä helposti netissä www.st1.fi tai 0800 166 266.


Kortti toimii seuraavasti:

  1. Syötä jäsenkortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti "etukortti tunnistettu" ja kortti tulee automaatista ulos.
  2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
  3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

Shellin tavaramerkkien käyttö perustuu Shell Brands International AG:n myöntämään lisenssiin St1:lle.


Ajankohtaista 22.1.2018

Halukkaat SATL:n jäsenet St1 Way -sovelluksen pilottikokeiluun mukaan

SATL:n jäsenillä on nyt mahdollisuus ottaa käyttöön jäsenkortin rinnalle uusi St1 Way -sovellus. Vielä tällä hetkellä järjestökorttia ei voida liittää sovellukseen, joten se olisi kortin "kaveriksi". Järjestökortilla saa jatkossakin polttoainealennusta ja sovelluksen kautta saisi pesuedut. Tässäkin edut tulevat laajenemaan muihin tuoteryhmiin kevään aikana.

Sovelluksen lataamisesta lyhyesti: Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play kaupasta ja se on maksuton. Ensimmäisellä kerralla sovellukseen kirjaudutaan pankkitunnuksilla, jatkossa itseluodulla St1 ID:llä. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä valitaan maksutapa nettipesuille. Vaihtoehtoina ovat olemassa olevan pankki- tai luottokortin liittäminen sovellukseen tai St1 Mastercardin hankkiminen. Kortin linkittäminen sovellukseen ei tuo mitään kustannuksia. Samalla luodaan henkilökohtainen St1 ID, jolla jatkossa kirjaudutaan sovellukseen. Tämän jälkeen pesuedut ovat käytettävissä.

Pyydämme antamaan palautetta sovelluksesta ja sen toiminnasta 26.2.2018 mennessä osoitteeseen satl@satl.fi. Kaikkien palautetta antaneiden jäsenien kesken arvotaan kymmenen kappaletta kesäkuun loppuun asti voimassa olevia Shell/St1 Perfect Shine pesulahjakorttia (arvo 25,90 €).

Sovelluksesta ja sen lataamisesta voi lukea tarkemmin TÄSTÄ.

Sovelluksesta ja sen toimivuudesta vastaa St1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2017  
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus