Jäsenhankintakilpailu

Liittohallitus päätti kokouksessaan 29.5.2011, että SATL järjestää jäsenhankintakilpailun uusien jäsenien saamiseksi toimintaan mukaan. Kilpailu alkoi tuoloin välittömästi ja se jatkuu vuoden 2012 Liittokokoukseen asti.

Potentiaalisia uusia jäseniä on arvio mukaan olemassa noin 5000 henkilöä, joten otollista toimintakenttää menestyksekkääseen hankintakilpailuun on siis olemassa. Kilpailun mahdollistamiseksi uusia jäseniä ilmoitettaessa tulee jäsenhankkijan tiedot myös ilmoittaa. Se tapahtuu Liiton kotisivujen kautta tehtäessä lisäämällä ”Lisätiedot” -kohtaan ilmoittajan nimi (osoitteessa http://www.satl.fi/jasentietolomake). Paperisen jäsenesitteen yhteydessä olevassa jäsenkaavakkeessa ei varsinaista paikkaa jäsenhankkijan tiedoille ole, mutta sen voi kirjata johonkin kohtaan, mihin mahtuu. Näin saamme laskettua tulokset oikein.

Kilpailussa hyväksytylle suoritukselle ehtona on, että kunkin yhdistyksen hyväksymä uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa ensi vuoden alussa. Näin siksi, että elokuun alusta lähtien uusina jäseninä rekisteröityjen jäsenien ei tarvitse maksaa loppuvuoden jäsenmaksua. He kuitenkin saavat täydet jäsenedut hyödynnettäväkseen. Luettelo jäseneduista löytyy TÄSTÄ

Palkinnot jäsenhankinnasta ovat seuraavat:

  • 2-4 jäsentä hankkinut saa Liiton sateenvarjon
  • 5-9 jäsentä hankkinut saa Liiton 75-vuotishistoriikin
  • 10 tai enemmän jäseniä hankkinut saa Liiton isännän viirin

 

 

Kaikkien jäsenhankintaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme hyvää yllätyspalkintoa, jotka julkistetaan myöhemmin. Jo yhdelläkin hankitulla jäsenellä pääsee mukaan arvontaan. Kustakin hankitusta jäsenestä saa yhden arvan, eli jos on hankkinut kymmenen uutta jäsentä, on häneltä arvonnassa kymmenen arpaa mukana. Toisaalta sama henkilö ei voi voittaa arvonnassa kuin yhden palkinnon. Voittajat julkistetaan Liittokokouksen yhteydessä Porissa ensi keväänä 16.-18.3.2012. Siihen mennessä myös edellä mainitut jäsenhankintapalkinnot on jaettu niitä ansainneille.

Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2017  
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus