28.01.2019 - SATL-matka Saksaan 28.9.-3.10.2019

 

Hei Kaikki Autoteknilliset & Avecit,

Vuoden 2019 SATL:n kesäpäivät korvataan tällä kertaa SATL-matkalla. Matkan kohteeksi valikoitui Saksa ja pääkohteeksi Webaston kattotehdas Deggendorfissa.

Toki matkalla ehdimme omatoimisesti tutustua kahteen suureen festivaaliin (Cannstatter ja Oktoberfest). Meille jää myös hyvää aikaa tutustua Stuttgartin museoihin ja kulttuuritarjontaan. Stuttgartin hotellimme on itsessään jo pienoinen nähtävyys (V8).

Matkaohjelman alku on pyritty tekemään mukavan väljäksi, jotta jokainen ehtii kokea itselleen mielekkäitä asioita/tapahtumia ja esim. avecin kanssa yhteistä aikaa jää varmasti riittävästi. Matkan loppu on sitten hieman tiiviimpi ja ohjelmallisempi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kokemaan hieman erilaiset kesäpäivät!

Ystävällisin terveisin Kuopiosta,

Antti & Tommi

 

Kuopion ATY:n kotisivuilla olevaan matkaesitteeseen pääset TÄSTÄ.

 

Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry

puheenjohtaja Antti Kovanen

puh 050-502 8050

s-posti mailto: puheenjohtaja@katy.fi

osoite Ruotsinkatu 7, 70620 Kuopio

 

sihteeri Tommi Suhonen

www.katy.fi

puh 050-360 5930

s-posti mailto: sihteeri@katy.fi

osoite Retkeilijäntie 9 D 30, 70200 Kuopio

 

- KATY  Autotekniikan hyväksi vuodesta 1935 -

14.01.2019 - SATL:n Liittokokous pidetään 15.-17.3.2019 Salossa

SATL:n historian 84. Liittokokous järjestetään tänä vuonna Salossa 15.-17.3.2019 Salon Seudun Autoteknillisen Yhdistyksen järjestämänä. Varsinainen kokous- ja majoittautumispaikka on Original Sokos Hotel Rikala, Asemakatu 15, 24100 Salo, puhelin: +358 2 7744 100.

Kokousaikataulu on aiemmista kerroista poikkeava siten, että kaikki kokoukset pidetään lauantain aikana. Toki perjantaina saa jo tulla ja sunnuntaihin asti saa olla. Kutsumme kaikkia yhdistyksiä jäsenineen vuoden tärkeimpään viralliseen liittotapahtumaan.

Liittokokoukseen ensikertaa osallistuvien henkilöiden infotilaisuus pidetään perjantai-iltana 15.3. kello 20:00 alkaen hotellin tiloissa (ohjaus oikeaan paikkaan hotellin vastaanotosta). Ne, jotka tuntevat tarvetta briiffaukselle Liittokokouksen kulusta ja tavoista etukäteen, olkoon tervetulleita tilaisuuteen.

Liittokokousviikonlopun virallinen avaus tapahtuu lauantaina 16.3. kello 9:00. Alkupuheenvuorojen jälkeen on liittokokousasioiden alustus ja esittely. Viime vuoden aikana Liiton toiminnassa on ollut muutoksia ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat suuria, joten niiden läpikäymiselle ja keskusteluille on varattu kaksi tuntia aikaa.

Ruokailun jälkeen pidetään toimikuntien kokoukset sekä tulevaisuustyöpaja. Niiden jälkeen on puolentoista tunnin tauko, jotta toimikuntien ja työpajan muistiot saadaan valmisteltua. Itse liittokokous pidetään kello 15:30 - 17:00, jonka jälkeen saunotaan ja pidetään liittohallituksen järjestäytymiskokous.

Tällä kertaa lauantai-illan ohjelmassa ei ole järjestävän yhdistyksen vuosijuhlaa, vaan lauantain illanvietto pidetään muuten vaan yhteisen syömisen ja vapaamuotoisen yhdessä olemisen merkeissä.

Seuralaiset pääsevät lauantaina oman ohjelmansa puitteissa tutustumaan Salon lähettyvillä sijaitsevaan sisustustavaratalo Kasvihuoneilmiöön.

Ohjelma aikatauluineen, hintoineen ja ilmoittautumis- sekä maksuohjeineen on ladattavissa TÄSTÄ. Tarkemmat paikkatiedot toimikuntien kokoustiloista saadaan paikanpäällä.

Tärkeää tietää: Liittokokoukseen ilmoittautuminen ja hotellivaraukset tapahtuvat Excel-lomakkeella, joka on ladattavissa TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse tai postitse kunkin yhdistyksen osalta keskitetysti viimeistään 22.2.2019 mennessä joko sähköisenä osoitteeseen sihteeri@ssaty.com  (yhdistyksen sihteeri Tero Lehto puh. 0400-895 649) tai tulostettuna paperisena osoitteeseen: 

Vesa Villanen

Koskitie 3

25360 Pertteli 

Oikein täytetyn ilmoittautumislomakkeen mallikappale on ladattavissa TÄSTÄ, kuten myös käsin täytettävä tyhjä lomake TÄSTÄ, jos sellaiselle on tarvetta.

Osallistumismaksut on maksettava 28.2.2019 mennessä järjestävän yhdistyksen tilille: IBAN FI72 5410 7820 0204 83, saaja: Salon Seudun Autoteknillinen Yhdistys ry. Maksuviestiin pyydetään merkitsemään maksavan yhdistyksen nimi. 7.3.2019 jälkeen perutuista varauksista peritään täysi hinta.

Sikäli, jos yhdistykset pitävät vuosikokouksensa 22.2.2019 jälkeen (jossa päättävät, ketkä Liittokokoukseen lähtevät), pitäisi kuitenkin lähtijöiden kokonaislukumäärä ilmoittaa 22.2.2019 mennessä ja välittömästi yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen kertoa Liittokokoukseen osallistuvien nimet.

Lisätietoja saa puhelimitse iltaisin yhdistyksen puheenjohtajalta Vesa Villaselta 040-730 1503.

TERVETULOA SALOON!

10.01.2019 - SATL:n virallinen Autoteknillinen pikkujouluristeily 2019 järjestetään 13.-14.12.2019, erikoistarjous 28.2.2019 asti.

Turun Autoteknillinen Yhdistys järjestää perinteikkään SATL:n virallisen Autoteknillisen pikkujouluristeilyn Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin 13.-14.12.2019. Ohjelma, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät TÄÄLTÄHelmikuun loppuun mennessä ilmoittautuneet saavat 10 % alennuksen!

Ennen matkaa TuATY ja Turun amk Oy tarjoavat jälleen perinteisen Uuden ajoneuvotekniikan päivän/Katsastajien täydennyskoulutuspäivän perjantaina 13.12.2019 klo 8:15 - 16:15. Pitkämatkalaisia autetaan tarvittaessa majoituksen saamisessa ammattikorkeakoulun sen hetkisen sopimusyhteistyökumppanin kanssa (siis jos haluaa saapua Turkuun jo torstai-iltana koulutukseen osallistumiseksi). Koulutuspäivän hinta on 100 € risteilylle osallistujalle, normaalihinta on 200,00 €. Se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä TuATY:n tilille. Päivä kelpaa Trafin edellyttämäksi katsastajien täydennyskoulutuspäiväksi. Päivän ohjelma löytyy TÄÄLTÄ.

Ennen laivan lähtöä pe 13.12.2019 klo 17:00 - 19.30 AKL ry:n tekninen johtaja Jouko Sohlberg pitää Autoalan ajankohtaiskatsauksen hotelliravintola Seaportissa Turun Satamassa. Tämä tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen rajallisen tilan vuoksi (tilaa 50 henkilölle).

18.12.2018 - SATL:n uusi liiketoimintajohtaja aloittaa 4.3.2019.

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) käynnisti liiketoimintajohtajan haun syksyllä Helsinkiin kasvavan kaupallisen tapahtuma- ja koulutustoimintansa tulosvastuulliseen johtamiseen. Toimi herätti suurta kiinnostusta ja tasokkaita hakemuksia tuli useita.

Tehtävään valittiin kokenut autoalan ammattilainen insinööri Juha Seppälä (39). Juha siirtyy tehtävään Diagno Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hän on toiminut samanaikaisesti myös Örum Oy Ab:n johtoryhmän jäsenenä. Juha on yksi Diagnon perustajista ja hän on työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2005 lähtien. Sitä ennen hän toimi Robert Bosch Oy:ssä huoltoinsinöörinä. Sen lisäksi Seppälä on tehnyt luennointeja mm. Autoalan Koulutuskeskuksessa ja autoalan ammattikorkeakouluissa.

Liiketoimintajohtajan tehtäviin kuuluu kehittää edelleen alalla arvostettuja SATL:n kaupallisia brändejä sekä kaupallistaa kokonaan uusia tuotteita ja palveluja, joissa on kansainvälinen ulottuvuus mukana. Toiminnan ytimessä ovat erilaiset tapahtuma- ja koulutustuotteet, joille haetaan kasvua.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Juhan mukaan kehittämään SATL:n liiketoimintaa. Juha on yrittäjähenkinen ja haluaa saada aikaan tuloksia sekä tietää mitä projektien ja myynnin tuloksellinen johtaminen tarkoittaa käytännössä. Arvostamme myös Juhan laajaa kotimaista ja kansainvälistä kontaktiverkostoa" toteaa SATL:n puheenjohtaja Turo Tiililä.

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) on autoalan ammattilaisten ja asiantuntijoiden pitkään toiminut ja alalla arvostettu yhteistyö- ja koulutusjärjestö. SATL toimii jäsenyhdistystensä kattojärjestönä, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koko autoalan osaamista ja ammattitaitoa. Toimipaikka on Helsingissä Ruoholahdessa.

Lisätietoja/haastattelupyynnöt:

Turo Tiililä, hallituksen puheenjohtaja, SATL ry, puh 0400 435 008, turo.tiilila@test-center.fi

Juha Seppälä, liiketoimintajohtaja, SATL ry, puh 050 502 2915, juha.seppala@iki.fi

13.12.2018 - SATL:n Autoteknillinen pikkujouluristeily pidettiin 7.-8.12.2018

 

SATL:n perinteinen, kolmatta kertaa järjestetty Autoteknillinen pikkujouluristeily pidettiin 7.-8.12.2018 Viking Grace laivalla Turusta Tukholmaan ja takaisin. Matkan järjestelyistä vastasi Turun Autoteknillinen Yhdistys.

Perjantai-iltaa vietettiin aluksi heti laivan lähdettyä jouluisten lihapatojen ääressä ylensyöden ja loppuyö tanssin pyörteissä tai kuka mitenkin. Lauantaina oli virallisempaa autoteknillistä ohjelmaa, joihin jaksoi osallistua jopa vajaa puolet kaikkiaan lähes 120 matkaan lähteneestä. Loppuosa siis ei jaksanut, tai sitten jatkoi onnistuneesti pikkujouluohjelmaa vähemmän virallisissa merkeissä.

Liiton puheenjohtajan Turo Tiililän avaussanojen jälkeen asiantuntijaesityksiä saatiin kaikkiaan viisi. Niistä ensimmäisen piti DSV Road Oy:n Operations Manager Atte Illman yrityksen toiminnasta Uudenkaupungin autotehtaan osa- ja autologistiikassa. Toisena kuultiin Liikennekoulu Poussa Oy:n liikenneopettaja Marika Silverin ja yrityksen opetuksen toiminnasta vastaavan johtajan Janne Silver puheenvuorot. Marika kävi esityksessään läpi henkilöautojen ajokorttikoulutuksen lakimuutoksia ja Janne esitteli raskaan puolen ajo-opetusasioita ammattipätevyyksineen sekä syksyllä 2019 mahdollisesti käyttöön tulevan kevytauton lainsäädäntöpohjaa.

Kolmannessa puheenvuorossa esiintyjinä oli Turun AMK:n kaksi insinööriopiskelijaa Brigitta Lehtiö ja Julia Snell, jotka kävivät läpi kokemuksiaan kahden kuukauden mittaisesta työharjoittelusta Englannissa Millbrookin testiradoilla. Neljäntenä esiintyjänä oli Kaha Oy:n tuotepäällikkö Juuso Pahstén. Hän kävi esityksessään läpi Euro 6 moottoreiden esilämmittämistä ja siihen liittyviä haasteita. Viidentenä ja viimeisenä esiintyi Raseko ammattiopiston opettaja Marko Hahto, joka esitteli Koski-palvelua, josta opintosuoritukset ja opiskeluoikeudet löytyvät kootusti yhdestä sähköisestä palvelusta.

Seuraava SATL:n Autoteknillinen pikkujouluristeily lyötiin myös jo lukkoon. Se järjestetään samalla laivalla 13.-14.12.2019. Paikkoja on varattuna 150, joten rohkeasti vain mukaan. Seuratkaa tapahtumasta ilmoittelua, ensimmäinen julkaistiin jo Satelliitti 2/2018 -lehdessä.

Atte Illman

Marika Silver

Janne Silver

Brigitta Lehtiö ja Julia Snell

Juuso Pahstén

Marko Hahto

<< Edelliset   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9   Seuraavat >>

Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2018  
  » Uutisarkisto 2017  
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus