07.09.2018 - SATL ry hakee liiketoimintajohtajaa

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) hakee liiketoimintajohtajaa Helsinkiin kasvavan kaupallisen tapahtuma- ja koulutustoimintansa tulosvastuulliseen johtamiseen. Tulet toimimaan autoalan jälkimarkkinoinnin näköalapaikalla verkostoja ja uusia digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Tehtäviisi kuuluu kehittää edelleen alalla arvostettuja kaupallisia brändejämme sekä kaupallistaa kokonaan uusia tuotteita ja palveluja, joissa on kansainvälinen ulottuvuus mukana. Toiminnan ytimessä ovat erilaiset tapahtuma- ja koulutustuotteet, joille kasvua tulemme hakemaan. Olet yrittäjähenkinen ja haluat saada aikaan tuloksia, tiedät mitä projektien ja myynnin tuloksellinen johtaminen tarkoittaa käytännössä.

Arvostamme kokemusta autoalan jälkimarkkinoinnista sekä tapahtuma- ja koulutusbusineksesta. Mutta ennen kaikkea sinulla on kokemusta asiakasyhteistyöstä ja verkostojen kanssa toimimisesta, tuloksellisesti. Ydintiimimme on pieni, kumppaniverkostomme on laaja. Siksi itsenäinen ote työhön ja tiimipelaamisen taito ovat tärkeitä asioita työssä menestymisessä. Tulet hyvin toimeen suomen lisäksi englannin kielellä, digitaalisuus ja sen tuomat mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja.

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) on autoalan ammattilaisten ja asiantuntijoiden pitkään toiminut ja alalla arvostettu yhteistyö- ja koulutusjärjestö. SATL toimii jäsenyhdistystensä kattojärjestönä, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koko autoalan osaamista ja ammattitaitoa. Toimipaikka on Helsingissä Ruoholahdessa.

Vastaat toiminnasta SATL:n hallitukselle. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuraavasti: Hallituksen puheenjohtaja Turo Tiililä on tavoitettavissa numerosta +358 (0)400 435008 viikolla 37 klo 9 - 20.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään ja kaupallistamaan niin uusia kuin vanhoja tuotteita ja palveluita. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen turo.tiilila@test-center.fi 24.9.2018 mennessä. Tavoitteena on, että tehtävässä aloittaminen tapahtuu heti tammikuun alussa.

Tätä viestiä saa jakaa vapaasti eteenpäin.

Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2018  
  » Uutisarkisto 2017  
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus