15.06.2017 - AUTOKORJAAMO-MESSUT UUDISTUU JA TÄYTTÄÄ MESSUKESKUKSEN KAKSI HALLIA 9.-10.11.2018

Tiedote 15.6.2017

Autokorjaamo-messut järjestetään joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä. Ensi vuonna valtakunnallinen ammattitapahtuma järjestetään 9. - 10.11.2018 samaan aikaan Auto 2018 -tapahtuman kanssa. Autokorjaamo kokoaa kattavasti jälkimarkkinoinnin organisaatiot ja kävijät yhteen ja tarjoaa alan ammattilaisille entistä rautaisemman annoksen alan tietoa

"Suomen Autoteknillinen Liitto on järjestänyt autokorjaamomessuja jo vuodesta 1980 saakka. Tapahtuma on aina ollut odotettu ja kerännyt alan ammattilaiset yhteen. Tarvetta yhdelle koko alan kokoavalle neutraalille tapahtumalle on selvästi edelleenkin", kertoo toiminnanjohtaja Pasi Perhoniemi Suomen Autoteknillisestä Liitosta. "Autokorjaamo-messut uudistuu ensi vuonna isolla otteella ja olemme jo nyt aloittaneet uuden tapahtuman suunnittelun. Tapahtumalle on varattu kaksi hallia Messukeskuksesta."

Tuleva tapahtuma tarjoaa tietoja ja taitoja kartuttavaa ohjelmaa entistä enemmän.  Autokorjaamo-messuilla järjestetään mm. jälkimarkkinointiseminaari.  Tietovarikon sisältö uudistetaan ja messualueelle tulee teemoittain erilaisia toiminnallisia alueita. Työnäytöksiä on paljon osastoilla. Myös alan opettajille järjestetään omaa ohjelmaa. "Digitaalisuus lisääntyy korjaamoalalla ja uusia sovelluksia tulee koko ajan. Korjausohjeet tulevat nyt jo paljon virtuaalisina ja niitä esitellään lisätyn todellisuuden avulla. Lasit laitetaan päähän ja niiden kautta koetaan todellinen tilanne", kertoo Perhoniemi. "Uuden tekniikan lisäksi tapahtumassa käydään läpi uusia lainsäädäntöjä ja niiden vaikutuksia alaan."

Autokorjaamo-messut järjestää Messukeskus Suomen Autoteknillisen Liiton toimeksiannosta. Tapahtuman mediakumppani on Suomen Autolehti. Tapahtuma on avoinna 9. - 10.11.2018 perjantaina ja lauantaina klo 10-17. Alan ammattilaiset pääsevät Autokorjaamo-messuille veloituksetta. 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Pasi Perhoniemi, SATL, pasi.perhoniemi@satl.fi puh. 044 523 9477
myyntiryhmäpäällikkö Jori Vainio, Messukeskus, jori.vainio@messukeskus.com puh. 050 362 5515
tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, teija.armanto@messukeskus.com puh. 050 376 0804

07.06.2017 - SATL:n virallinen Autoteknillinen pikkujouluristeily 2017

Turun Autoteknillinen Yhdistys järjestää jo perinteikkään SATL:n virallisen Autoteknillisen pikkujouluristeilyn Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin 1.-2.12.2017. Ohjelma, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tuosta alta. Sitovat ilmoittautumiset 15.9.20107 mennessä.
 
Lisäksi ennen matkaa TuATY ry ja Turun amk Oy tarjoavat jälleen perinteisen "Uuden autotekniikan ja ajoneuvolainsäädännön ajantasapäivän" pe 1.12.2017 klo 8:00 - 16:00. Pitkämatkalaisia autetaan tarvittaessa majoituksen saamisessa ammattikorkeakoulun sen hetkisen sopimusyhteistyökumppanin kanssa (siis jos haluaa saapua Turkuun torstai-ilta koulutukseen osallistumiseksi). Koulutuspäivän hinta on 100€ risteilylle osallistujille ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä TuATY:n tilille. Päivä kelpaa Trafin edellyttämäksi katsastajien täydennyskoulutuspäiväksi.

Kuvaa klikkaamalla aukeaa ilmoituksen tulostettava pdf-versio.

05.06.2017 - Vuoden 2016 jäsenhankintakilpailun tulokset, uusi kilpailu on käynnissä vuodelle 2017

Viime vuoden jäsenhankintakilpailun tulokset on laskettu. Vuoden 2016 aikana uusia varsinaisia jäseniä hankki kaikkiaan 23 henkilöä, jotka ilmoittivat 35 uutta jäsentä. Kiitoksen kaikille uusia jäseniä hankkineille!
 
Kolme osallistuneista saavutti palkinnoksi nahkavyön saatuaan vähintään kolme henkilöä jäseneksi muiden saadessa Liiton väreissä olevan mikrokuituliinan. Ahkerin oli Kauko Tahvanainen Joensuusta neljällä hankitulla jäsenellä.
 
Kaikkien uusia jäseniä ilmoittaneiden kesken suoritettiin yhden Samsung Galaxy Tab E -tablettitietokoneen arvonta. Sen voitti Hannu Timonen Oulusta.

Viime vuonna uusia varsinaisia jäseniä liittyi ja jäsenmaksun maksoi kaiken kaikkiaan 84 henkilöä. Heidän kesken arvottiin yksi Samsung Galaxy Tab E -tablettitietokone. Sen voitti Tuomo Pesonen Tuomikylästä.
 
Viime vuodenvaihteessa 206 opiskelijajäsentä vaihtui varsinaiseksi jäseneksi ja sai ensimmäisen jäsenmaksulaskunsa. Heistä 25 maksoi sen eräpäivään mennessä. Heidän kesken arvottiin myös yksi Samsung Galaxy Tab E -tablettitietokone. Sen voitti Tomi Rossi Tampereelta.

Onnittelut kaikille voittajille!
 
Tämän vuoden jäsenhankintakilpailu on käynnissä. Jokainen jäsenmaksunsa maksanut uusi varsinainen jäsen lasketaan mukaan jäsenhankkijan saldoon.
 
Ahkeruudesta palkitaan seuraavanlaisesti:

  • 1 uusi jäsen = SATL:n mikrokuituliina
  • 3 uutta jäsentä = SATL:n nahkavyö ja elokuvalippu
  • 5 uutta jäsentä = SATL:n seinäkello ja kaksi elokuvalippua
  • 10 uutta jäsentä = Vapaavalintainen AAKK:n tai Suomen Liikekirjojen julkaisema tai välittämä kirja
  • 15 uutta jäsentä = vapaavalintainen osallistuminen Autoalan Koulutuskeskus Oy:n koulutustilaisuuteen.

Lisäksi kaikkien uusia jäseniä ilmoittavien kesken arvotaan yksi tablettitietokone, kuten uusien jäsenien ja ensimmäisen jäsenmaksunsa maksavan entisten opiskelijajäsenien kesken. Tulokset lasketaan vuoden 2018 alkupuolella.

 

02.06.2017 - SATL:n jäsen- tai lehtimaksu on nyt mahdollista saada myös e-laskuna

e-laskun käyttöönotto vaatii jokaiselta jäseneltä omaa aktiivisuutta.
 
Olemme ottaneet käyttöön e-laskun. Sillä tarkoitetaan sähköisessä muodossa olevaa laskua, jonka saat omaan verkkopankkiisi, kun olet tehnyt siitä erillisen e-laskusopimuksen. Se siis halutessasi korvaa paperi- tai sähköpostilaskun. Kun teet e-laskusopimuksesi 20.12.2017 mennessä, saat vuoden 2018 jäsenlaskun jo suoraan verkkopankkiisi!
 
e-laskun etuja ovat:

  • Viivakoodi, tilinumerot ja muut laskun tiedot ovat laskussa valmiina. Niitä ei tarvitse erikseen näppäillä.
  • Lasku toimitetaan suoraan omaan verkkopankkiisi.
  • Sähköiset laskut säilyvät arkistoituna myöhempääkin tarkastelua varten.
  • e-laskun voit vastaanottaa missä ja milloin haluat.

 
Näin otat e-laskun käyttöösi:
1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.
2. Valitse laskuttajaluettelosta SUOMEN AUTOTEKNILLINEN LIITTO RY.
3. Syötä tunnistetietona jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortistasi (ja edellisestä laskustasi).
4. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi tekemäsi valtuutuksen, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi tai asettaa lasku automaattimaksamiseen, jolloin lasku veloitetaan automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.
 
Ilman edellä mainittua kunkin jäsenen omatoimista aktiivisuutta jäsenlasku saapuu muuten joko sähköpostin välityksellä niille, joiden s-postiosoite on tiedossamme (pidäthän meidät ajan tasalla oikeasta osoitteesta) tai paperisena versiona. Laskun lähetystapa päivitettiin kaikkien sähköpostiosoitteen omaavien jäsenien osalta sähköpostiin vuoden 2016 lopulla. Laskun maksamisen unohtuessa toimitettava maksumuistutus lähetetään aina paperisena versiona.
 
Jos edellä mainituista eduista huolimatta haluat saada laskun paperisena, (jos lasku on tullut viimeksi sähköpostitse), voi tiedon päivittää itse omiin jäsentietoihin extranetissä. Sinne pääsee kirjautumaan osoitteessa https://rekisteri.sebacon.fi/sebaconlogin/ (asiakastunnus on satl). Kirjautumisessa tarvittava jäsennumero löytyy jäsenkortista sekä aiemmasta laskusta. Salasana on toimitettu aiemmin.
 
Tiedon päivittäminen (tai extranetin salasanan tiedustelu) voi tapahtua myös sähköpostitse lähettämällä viesti SATL:n jäsenrekisterin ylläpidosta vastaavalle Tommi Suhoselle osoitteeseen info@satl.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 050-436 8873.

01.06.2017 - SATL:n vuoden 2017 Liittokokouksen päätökset

SATL:n 17.-19.3.2017 Porissa pidetyn Liittokokouksen virallinen pöytäkirja liitteineen on luettavissa seuraavista liitteestä:

SATL_Liittokokous_2017_poytakirja_allekirjoitettu.pdf

SATL_Vaalitoimikunta_pk_2017_allekirjoitettu.pdf

SATL_Teknillinen_toimikunta_pk_2017_allekirjoitettu.pdf

SATL_Tulevaisuustoimikunta_pk_2017_allekirjoitettu.pdf

SATL_Senioritoimikunta_pk_2017_allekirjoitettu.pdf

 

Laajempi yhteenveto Liittokokouksesta on julkaistu Satelliitti 1/2017 -lehdessä. Kyseinen juttu on tuosta alla olevaa kuvaa klikkaamalla luettavissa pdf-muodossa.

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9   Seuraavat >>

Suomen Autoteknillinen Liitto - Köydenpunojankatu 8 00180 Helsinki - Updated by Webmaster
  » Uutisarkisto 2016  
  » Uutisarkisto 2015  
  » Uutisarkisto 2014  
  » Uutisarkisto 2013  
  » Uutisarkisto 2012  
  » Uutisarkisto 2011  
  » Uutisarkisto 2010  
  » Uutisarkisto 2009  
  » Uutisarkisto 2008  
  » Uutisarkisto 2007  
  » Uutisarkisto 2006  
  » Uutisarkisto 2005  
  » Uutisarkisto 2004  
  » SATL:n Liittohallitus